© İnternet Haberim 2020

Maraşlı Dizisi ATV’de Başlıyor

Büyük bir merakla beklenen iddialı yapım “Maraşlı” bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranlarında başlıyor. Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” dikkat çekici hikâyesi, usta oyuncu kadrosu ve hiç düşmeyen temposuyla Pazartesi akşamlarına damgasını vuracak.

Eski asker Maraşlı’yı Burak Deniz’in, fotoğraf sanatçısı Mahur’u Alina Boz’un hayat verdiği dizi Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Türkü Su Demirel, Gizem Kala, Sinem Akyol ve Bedriye Rosa Çelik’in gibi isimlerin oynadığı güçlü kadrosuyla izleyicinin ilgisini çekiyor.

Maraşlı; kızı Zeliş’in vurulmasından sonra hayatında yeni bir sayfa açan gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği şekilde bulmaya çalışan Maraşlı’nın, bir gün hiç istemeden büyük bir olayla karşı karşıya kalan Mahur’la tanışması ve hayatını kurtarması sonucu, hem aşkın hem de çok büyük sırların ardından soluksuz bir serüvene açılmasını anlatıyor.

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un, yönetmenliğini de Arda Sarıgün ’nün yaptığı Maraşlı, her Pazartesi saat 20’de Atv ekranlarında yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER