© İnternet Haberim 2020

Maraşlı Dizisi İyi Bir Başlangıç Yaptı

atv ekranlarında dün akşam ilk bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinin reytingleri oldukça merak ediliyordu. İlk bölümü güzel bir beğeni toplayan dizide Burak Deniz ve Alina Boz başrollerde oynuyor. Hikâyenin de güçlü olmasının avantajı ile dizi, beklendiği gibi iyi bir başlangıca imza attı. Tüm kategorilerde bu yeni dizi, 5’li reyting oranları elde etmeyi başardı.

11 Ocak akşamı ilk bölümü ekrana gelen Maraşlı dizisi yüzünden en büyük problemi Sefirin Kızı yaşadı. Reytingleri 4’lü seviyelere gerileyen, hatta AB grubunda 3’lü oranlara kadar düşen Star TV dizisi için bu beklenen bir olaydı. Çünkü dizinin hikayesi çok da iyi ilerlemiyor ve Maraşlı dizisini izlemeye başlayanlar da reytinglerin düşmesine sebep oldu.

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hiçbir olaydan etkilenmeden yoluna emin adımlarla devam etmekte ve günü de tüm kategorilerde birinci olarak bitirdi. Survivor 2021’in tv8 ekranlarındagerilemesine de dün akşam tanık olduk.

Çukur ve Yasak Elma dizilerinde küçük düşüşler meydana gelmiş olsa da Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra en çok izlenen yapımlar olarak dikkatleri çekti. Çukur dizisi totalde ikinci sıraya yerleşti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER