© İnternet Haberim 2020

Menajerimi Ara Dizisinde Moralleri Yükselten Büyük Adım

Star TV ekranlarında bu sezonunun en farklı yapımlarından birisi olarak izleyicinin karşısına çıkan Menajerimi Ara dizisinin, şimdiye kadar reytinglerinin bir yukarı bir aşağı şekilde seyrettiğini görüyoruz. Dizi ilk başladığı zaman çok fazla ilgi çekti belki fakat daha sonrasında bu ilgi bir hayli azaldı.

 

Tuba Büyüküstün’ün konuk olarak katıldığı bölüm ile yayın hayatına başlayan ve iyi reytingler elde eden diziye her hafta usta isimler konuk oldu. İlk başta ilgi çeken, menajerler ve oyuncuların dünyasını izleyiciye anlatan yapım, hafta içinde zorlanınca Pazar akşamlarına çekildi. Yeni gününde daha iyi sonuçlar alarak durumu biraz olsun Menajerimi Ara sonrasında ise eski reytinglerini aratır şekilde 4’lü oranlarda mahsur kaldı.

Dizinin geçtiğimiz pazar ekrana gelen 20. bölümünün AB grubunda en çok izlenen dizi olması ise çok güzel bir işaretti. AB kategorisinde büyük destek gören Menajerimi Ara’nın 21. bölümü öncesinde de ekip reytinglerin yukarı doğru yükseleceği ve düzeleceği konusunda umutlu.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın 21.bölümünden ikinci fragman da paylaşıldı.

Kıraç’ın Dicle’nin kızı olduğu gerçeğini açıklamasından sonra, Serkan ile Feris arasında başlayan aşk ile de ısınan Menajerimi Ara, yeni bölümde de dikkat çekici bir hikâye ile geliyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER