© İnternet Haberim 2020

Menajerimi Ara Dizisinde Sırlar Ortaya Çıktı

‘Menajerimi Ara’ dizisinde Kıraç’ın (Barış Falay) Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) babası olduğunu, Ego Ajans’a söylemesiyle final yapan bölümden sonra dizinin yeni bölümünden bir tanıtım paylaşıldı. Kıraç Dicle’nin kızı olduğunu öğrenmesinden çok korktuğu Mayda’ya (Aslı Mavitan) gerçekleri söylemeye başlıyor.

‘Menajerimi Ara’nın 10 Ocak akşamı ekranlara gelecek 20. yeni bölümü, dizinin ekrana geldiği ilk günden bu yana saklanan en büyük sırrını meydana çıkarıyor. Kıraç’ın Dicle’nin kızı olduğunu Ego Ajans’a açıkladığı sahneyle final yapan bölümünün ardından yayınlanan yeni fragmanda; Kıraç Mayda’ya Dicle’nin babası olduğunu itiraf ederken çok zor anlar yaşıyor.

Ailesinden ve iş arkadaşlarından gelecek olan tepkiyle yüzleşmekte zorlanan Kıraç’a bu anlarda Dicle destek olmaya çalışıyor. Beren (Yaprak Medine) ortaya çıkan gerçeklerin sorumlusu olarak Dicle’yi gösterirken, Feris’in (Canan Ergüder) Dicle’nin arkasında olduğunu söylediği sahneler izleyenlerin kalbine dokunmaya başlıyor.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Serhat Teoman,Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun oynadığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20’de Star TV ekranlarında.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER