© İnternet Haberim 2020

Mucize Doktor Dizisinde Kabuslar

Fox TV kanalında perşembe akşamları ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin 2. sezonu tüm hızıyla devam ediyor.İlk sezona oranla izleyici ilgisinin önemli bir kısmını kaybeden dizi, yine de iyi reytingler almaya başaran sezonun başarılı yapımlarından birisi.

Ezgi Asaroğlu’nunEzo karakteri ile katıldığı diziye, geçtiğimiz hafta ise annesi Vuslat rolünde Zerrin Tekindor da katıldı. Vuslat, sert bir karakter ve dizide birçok dengeyi de değiştirecek. Zira Mucize Doktor dizisinin üzerine Vuslat karakterinin bir kâbus gibi çökeceğini göreceksiniz.

Vuslat’ın Ali Vefa’ya karşı olan sert davranışları da izleyicileri bir hayli rahatsız edecek gibi görülüyor. Peki, 28 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 47. yeni bölümde neler meydana gelecek?

Beliz, Vuslat’ın teklifini kabul etmemekte ısrarcıdır. Fakat yeni sorunlar hastanenin peşini bırakmayınca Beliz’in eli iyice zorlanmaya başlar. Öteyandan yeni başasistan Nazlı’nın işi başından aşkındır ve ceza nöbetinden ceza nöbetine koşan Ali’nin aklı fikriyse Nazlı’nın onu unutup unutmadığı konusundadır.

Annesinin girişimlerinden habersiz olan Ezo, Ali’ye Nazlı konusunda yardım etmeye karar verir. Ancak Vuslat’ın hem Ali hem de hastane için çok çeşitli planları vardır.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER