© İnternet Haberim 2020

Mucize Doktor’da Kararlar Verildi

Perşembe günlerinin sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor, bu haftayı iyi kapatan dizilerin başında geliyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünün ekrana gelmemesi sebebiyle Fox TV dizisi, reytinglerde yükselme gösterdi.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterinde rol aldığı Mucize Doktor dizisinin 45 bölümü geride kaldı. 21 Ocak günü yayınlanacak olan 46. yeni bölümde ise dikkat çeken olaylar meydana gelecek. Murat Aygen’in hayat verdiği Tanju, tüm yetkiyi eline almasının ardından hastanede çok farklı bir yönetim gösteriyor.

Ali Vefa’ya da göz açtırmayan Tanju, “Bu insanlar senin arkanı o kadar fazla topladılar ki, sen de iyice alıştın ve çok şımardın. Ama bu artık bitti” diyerek korkuttu. Ali Vefa’ya artık hata yapma şansı vermeyecek olan Tanju, oldukça kararlı görünüyor.

Ali Vefa’nın başı sadece Tanju ile dertte değil. Ağabeyi olarak gördüğü Ferman da ona hala sert şekilde davranmaya devam ediyor. Ameliyat esnasında Ferman, Ali Vefa’yı odadan uzaklaştırıyor. Fakat Ali çıkmamak için çabalıyor ve Ferman hocasının sözünü dinlemek istemiyor. Fakat yaptığı büyük bir hatanın ardından Nazlı da ona “Bu defa çok ileri gittin” şeklinde uyarıda bulunuyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER