© İnternet Haberim 2020

Perihan Savaş, Menajerimi Ara Dizisinde Konuk Oyuncu Oldu

Çukur dizisinde başarılı bir şekilde rol alan Perihan Savaş, bu akşam 19.bölümü ekranlara gelecek olan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak geldi.

Kıraç’ın Dicle hakkındaki büyük sırrının ortaya çıkacağı yeni bölümde, dikkat çeken gelişmeler meydana gelecek. Star TV’de izleyiciyle buluşan ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden bir fragman daha paylaşıldı. Tanıtımda, usta oyuncu Perihan Savaş’ın genç bir yönetmen ile deneme çekimine katılması dikkat çekerken, Kıraç’ın herkesin önünde Dicle’nin babası olduğunu söylemesi yeni bölümde izleyicileri ekran başında soluksuz bırakacak.

Dicle’nin Emir’e (Burak Tozkoparan) bir kez daha sadece arkadaş olabileceklerini hatırlatması Emir’i yıkıma uğratırken, genç yönetmen Mehmet (Furkan Kalabalık), usta oyuncu Perihan Savaş’ı deneme çekimine sokarak, ona bu sektörde yeni bir oyuncuymuş gibi davranıyor. İkili arasındaki gerilimin hangi sebeple kaynaklandığı ise merakları uyandırıyor.

Bununla birlikte, Serkan (Serhat Teoman) ve Kıraç arasındaki gerginlik iyice tırmanırken, Serkan’ın yaptığı son hamle Kıraç’ı kaçınılmaz bir sona götürüyor. Artık kaçacak yeri olmayan Kıraç, yeni bölümde ajanstaki herkese Dicle’nin onun kızı olduğunu açıklıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER