© İnternet Haberim 2020

Ramo Dizisindeki Gizem Kalkıyor

Cuma akşamları Show TV ekranlarında sevenleriyle buluşan Ramo dizisinde şimdiye kadar 29 bölüm geride kaldı. İkinci sezonu çok başarılı ilerleyen diziden ayrılan isimler de dikkatleri çekti. İdil Fırat, Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek’in diziye vedalarının ardından yapımın aksiyon dolu sahneleri tükenmek bilmedi. Yeni bölümde neler yaşanacağının detayları da meydana çıktı. Dizide Ramo’nun yeni düşmanı da ortaya çıkmıştı. 63 yaşındaki Nişan Şirinyan dizinin yeni oyuncusu oldu ve bundan sonraki bölümlerde de sıkça gizemli adamın detaylarını göreceksiniz.

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen 30. bölüm tanıtımı paylaşıldı. Büyük patronun söylediklerinin dikkatleri çektiği fragmanda,Ramo’nun İstanbul’daki düzene karşı kurduğu planın ne olduğu çok merak uyandırıyor. Ramo, büyük patronlar tarafından İstanbul’da nizam ve düzeni yeniden kurmak için görevlendirilir. Kabul etmezse de bütün ailesi yok olacaktır.

Sibel’in hiç bilmediği Gizem isminde bir kardeşi vardır ve bir gün birdenbire karşısına çıkar. Aslında onu Nehir arayıp bulmuştur. Gizem’in Nehir hakkında söyledikleri Sibel ve Ramo’yu dehşete düşürür. Bütün bu karmaşanın arasındaRamo’nun Sibel’e büyük bir sürprizi olacaktır. Bu sürpriz Sibel’i çok mutlu edecektir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER