© İnternet Haberim 2020

Savaşçı Dizisinde Yeni Transfer

Sevilen dizi “Savaşçı”nın kadrosuna usta oyuncu Cem Kurtoğlu katıldı. Cem Kurtoğlu dizide Mösyö karakteriyle rol alacak. 1980’li senelerden itibaren dizilerde rol almaya başlayan, sinemada da birçok rolü olan Cem Kurtoğlu, farklı karakterlerle izleyicinin yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor.

Son dönemde Dayan Yüreğim, Mehmetçik KutülAmare, Kurşun ve Gençliğim Eyvah isimli yapımlarda rol alan usta oyuncu, ayrıca Dayı Bir Adamın Hikayesi isimli filmde ise Hakim karakteriyle rol almıştı. Kurtoğlu’nun da katılımı ile beraber dizide her şey tamamlandı ve ekip 5. sezon için yollara çıktı. Dizinin çok yakında izleyicilerle Fox TV ekranında buluşması düşünülüyor.

“Savaşçı” kadrosuna geçtiğimiz günlerde Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Ediz Hun, usta oyuncu Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Güneş Zavrak katılmıştı.

Dizi ekibinin Eskişehir’de bir araya geldikleri ve çekimlerin başladığı da geçtiğimiz gün açıklanmıştı.

Gelen ilk çekim görüntülerinde ise yeni oyuncuların dizideki imajları ilk kez ortaya çıktı.

Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı “Savaşçı”, 5. Sezonuyla çok yakında izleyicileriyle bir araya gelecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER