© İnternet Haberim 2020

Sefirin Kızı Dizisinde Bir Karakter Daha Ayrılıyor

Star TV’de pazartesi günleri ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölüm tanıtımı ise sevenlerini adeta şoke etti. Nare ve Gediz’in evlendikleri görülürken, Sancar’ın da hapiste olduğu, üstelik bir kişi tarafından bıçaklandığı dikkat kaçmıyor.

Nare ve Gediz’in son derece gergin ve sıkılgan bir şekilde oturdukları nikah masasında, istenmeden yapılan bir evlilik olduğu belli oluyor. Şartlar ikisini nasıl bu noktaya getirdi izleyip göreceğiz fakat diziden yeni ayrılıklar başladı.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Deniz Işın’ın canlandırdığı Sahra karakterinin ölmesi, izleyiciyi üzmüştü. Zira Gediz ile oldukça yakıştırılan Sahra’nın diziden ayrılması kimsenin hoşuna gitmeyen bir durum olmuştu.

Zerrin Sümer de dizide Akkız karakterini canlandırıyordu. Savaşçı’nın akıbeti belli olmayınca, usta oyuncunun da Sefirin Kızı dizisindeki Feride karakterini kabul ettiği söyleniyor. Savaşçı’nın yakında Eskişehir’de çekimlerinin başlayacağı haberleri sonrası Zerrin Sümer’in de tekrar kadroya katıldığıbelirtildi.

Fox TV ekranında yakında tekrar başlayacak olan Savaşçı dizisinin 5. sezonunda Zerrin Sümer’in de kadroda bulunduğu ve diziye geri döndüğü yapılan duyuru ile ortaya çıkarken, Sefirin Kızı’ndan da ayrıldığı öğrenildi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER