© İnternet Haberim 2020

Sefirin Kızı’nda Ayrılık Artık Kesin

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümleri, hayranları tarafından ilgi ve merakla bekleniyor. Çünkü senaryo ekibinde bir değişim olmuştur. Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur’un yönetimine geçen yeni senaryonun hangi olayları beraberinde getireceği de ilgiyle bekleniyor.

 

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda Uraz Kaygılaroğlu konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Gediz Işıklı karakteriyle dizide rol alan oyuncunun projeden ayrılacağı iddiası ne yazık ki doğru çıktı. Sosyal medyada yayılan bu iddianın detayları da kesinleşti.

Yapımcı ile anlaşmaya varan Uraz Kaygılaroğlu, diziye önümüzdeki aylarda veda edecek. Vedanın çok yakın bir süre içinde olmayacağı, fakat Uraz Kaygılaroğlu’nun konu hakkında yapımcı ile el sıkışması projede uzun süre kalmak istemediğini de ortaya koymuş oldu.

Gediz karakteri zaten senaristler tarafından harcanan bir karakter olarak akıllara kazındı bir kere. Sefirin Kızı’nda Gediz’in ayrılmasından sonra izleyicilerin nasıl tepki göstereceği de daha şimdiden merak konusu oldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun 2. sezon bitimine yakın diziden ayrılması halinde, Sefirin Kızı’nın 3. sezonunun gelip gelmeyeceği de bir başka merak konusu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER