© İnternet Haberim 2020

Sen Çal Kapımı Dizisi Final Tehlikesi Yaşıyor

Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde oynayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi hakkında son zamanlarda sosyal medyada ve bazı magazin haberlerinde iddialar ortaya atılıyor. İki ünlü isim de böyle bir aşkın olmadığını, sadece dizi setinde partner olduklarını, çok iyi arkadaşlıklarının olduğunu söyleyen röportajlar yapıyor.

İkili hakkında sadece iddialar havada uçuştu fakat bunlar da ciddiye alınacak konular değil. Ancak asıl dikkat çekilmesi gereken yer, Sen Çal Kapımı dizisinin geldiği noktanın artık final ile beraber anılmaya başlanması.

Temmuz ayında yayına hayatına başlayan dizi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin yüksek performansı ve müthiş uyumu ile bir araya gelince çok iyi reytingler elde etti. 2021 yılında da devam etmeyi başaran romantik komedi dizisini, cumartesi günü yani daha rahat bir günde ekrana gelmesine rağmen düşmeye başlayan reytingleri ciddi bir problem olarak ortaya çıkıyor.

Sosyal medya platformunda dizi oyuncularının eğlenceli karelerinin ve aşk iddialarına yönelik esprili paylaşımların altında da aslında dizinin düşen reytinglerini ve imajını yükseltme amaçlı çabalar var gibi bir algı oluşturdu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER