© İnternet Haberim 2020

Sen Çal Kapımı Dizisinde İşler Düzeliyor

Sen Çal Kapımı dizisinde bugüne kadar 26 bölüm ekranlara geldi. Son dönemde Serkan ve Eda’nın yüzü aşktan yana neredeyse hiç gülmedi. Bir tarafta Balca, diğer taraftaSemiha ve Seymen derken işler iyice karıştı. Dizinin sevenleri de Eda ve Serkan aşkına verilen bu aralardan oldukça rahatsız olmuş durumda.

Sen Çal Kapımı’nın dün akşam izleyiciyle buluşan 26. bölümünün reytinglerde önemli ölçüde bir düşüş sergilemesi de izleyicilerin tepkisi olarak yorumlanıyor. Dizide aşk isteyen ve bunu görmek için ekran karşısına geçen izleyiciler, senaryonun sakız gibi uzatılmasından duydukları rahatsızlığı sosyal medyada ortaya koyuyordu. Fakat 27. bölümde çok farklı gelişmeler meydana gelecek.

Sen Çal Kapımı dizisinin 27. bölümünde Serkan, Eda’yı istemeye gidiyor. Bu anlar bir rüya mı gerçek mi? İşte bu sorular izleyici tarafından sorulmaya başlandı bile.Semiha hanım da tek bir şartla ikilinin evlenmesine karşı olmadığını belirtiyor. Dizinin 27.bölümünde hikâyenin açıklığa kavuşması, Serkan ve Eda’nın aşka doğru emin adımlarla ilerleme beklentisi hâkim. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER