© İnternet Haberim 2020

Sen Çal Kapımı Dizisinde Kavgalar Başlıyor

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan ve Fox TV’de yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde büyük bir aksiyon yaşanacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde bulunduğu dizinin 26. bölümünü 9 Ocak akşamı saat 20’de ekranlara gelecek.

Yeni bölümden detaylar da hayranlar için paylaşıldı. Eda ve Serkan aşkını tekrar kötü günler bekliyor. Dizinin birçok hayranı ikilinin ayrılmamasını, aşklarını sürdürmesini beklerken, senaristler ise farklı bir tabloyu ekrana getirecek. Seymen ve Balca karakterlerinin gelmesiyle birlikte artık Serkan ve Eda ikilisine rahat yüzü görmek yok.

Seymen, Eda’yı elde etmek için ne gerekiyorsa yapacak bir haldedir. Semiha Hanım ve şirkette gizli bir şekilde onunla işbirliği yapan Balca, kendisine yardımcı etmeye çalışır. Bir yanda Seymen’in kötü niyetinin farkında varmayan Eda, diğer yanda Balca’nın kötü niyetinin farkında olmayan Serkan hata yapmaya ne kadar açık olduklarının farkına varmamıştır. Birbirlerinin kalbini kıracak ve istemsiz de olsa kıskandıracak şeyler yapmaya başlarlar.

Serkan ve Eda arasında tırmanan gerilim sonunda ikisinin de beklemediği bir anda patlar. Tek bir kıvılcım aralarındaki gerilimin alev almasını yetmiştir. Bundan sonra olacaklar ise hayatlarının hiç ummadıkları bir noktaya gelmesine sebep olur.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER