© İnternet Haberim 2020

Sol Yanım Dizisinde Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

Star TV kanalının sevilen dizilerinden Sol Yanım, perşembe akşamları reyting almakta zorlansa da dizinin kemik bir izleyici kitlesi oluşmaya başladı diyebiliriz. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey’in başrollerini paylaştığı dizinin ekranlara gelecek yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Geçen hafta yılbaşı olması nedeniyle ile yeni bölümü ekrana gelmeyen dizi, hayranlarını bir hayli üzmüştü. Fakat dizinin 6. bölümünde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizide dengeler değişiyor ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Geçirdiği trafik kazasından sonra nihayet iyileşme gösteren Burak, Selim ve Serra’nın ilişkisini öğrenince büyük bir üzüntü duyacak.
Selim’e oldukça yakın davranan ve eski dostuyla hiçbir şey olmamış gibi konuşan Burak, Serra’ya yaptıklarından dolayı duyduğu pişmanlığı dile getirecek. Selim, en yakın arkadaşı sandığı Burak’a inanınca Serra’yla ilişkisini anlatmaya denerken; arka tarafta Biricik’le beraber hareket eden Burak, yapılan bu ihanetin acısını Selim’den sonuna kadar çıkarmak için harekete geçecek.
‘Sol Yanım’daki ihanetler bununla da bitmeyek. Biricik’in videosunu gizli bir şekilde çekip internette paylaşan arkadaşının ve gizli ortağının kim olduğunu öğrenince izleyenler adeta şoke olacak.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER