© İnternet Haberim 2020

Survivor 2021, Gönül Dağı’nı Geride Bıraktı

Cumartesi akşamlarının geçilmez birincisi olmayı sürdüren Gönül Dağı dizisinin bu büyük başarısı, Survivor 2021 yarışmasının başlaması ile ne yazık ki sona erdi. Dün akşam ekranlara gelen Survivor, tv8’i birincilik koltuğuna yerleştirdi. Bütün kategorilerde Survivor 2021 gerisinde kalan Gönül Dağı dizisi ise yine de iyi reytingler elde ederek dikkatleri çekti.

TRT1 ekranında cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz hafta yeni bölümü ekrana gelmemişti ve izleyiciler yeni bölümü iple çekiyordu. Geri dönüşü yine muazzam olan Gönül Dağı, 9’lu reyting oranları elde ederek tüm kategorilerde ikinciliği yakalarken, başarısının da tesadüf olmadığını bir kez daha ispatladı.

Cumartesi akşamı rekabetinin önemli dizilerinden olan Kuzey Yıldızı ise dün akşam AB ve ABC1 gruplarında çok düşük sonuçlar elde etti. Totalde 6’lı puanlarıyakalayarak 4. sırada yer bulan dizi, ne yazı ki AB’de 2’li seviyelerde ve ABC1’de de 4’ün altına düştü. Show TV adına yaşanan bu düşüş bir hayli üzücü. Sadece total grubunu ekrana çekmekte sorun yaşamayan Kuzey Yıldızı için AB tam anlamıyla bir kayıp oldu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER