© İnternet Haberim 2020

Ünlü Oyuncular 2021’e Güzel Başladılar

Dizi oyuncuları, birçok insan gibi, zor geçen 2020’den sonra yeni yılı umutla karşıladı. Kefaret dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay ile, Kuzey Yıldızı’nda dikkat çeken performansı ile göz dolduran Aslıhan Güner, yeni yılın ilk paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından yaptı.

Pazar akşamları Mert Fırat ile beraber Fox TV ekranında Kefaret dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, esprili mesajıyla 2021 yılının gelişini paylaştığı fotoğraf ile kutladı. Dizi setinde karavanda çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, “2021 oldu mu? Şöyle biraz içim geçmiş” diye esprili bir mesaj da paylaştı. Takipçileri ise ünlü oyuncuya olan hayranlıklarını yorum şekline paylaştı ve Kefaret dizisindeki performansını da öven yorumlarda bulundular.

2021 yılında güzelliğini sergileyen ve enerjisiyle de her geçen gün daha da çok hayrana sahip olan Aslıhan Güner de özel bir pozunu instagram hesabından paylaştı.

Cumartesi günleri Show TV ekranlarında İsmail Demirci ile birlikte Kuzey Yıldızı dizisinin başrolünde oynayan oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarının dikkatini çekti. “Çok güzelsin” diye yorum atan takipçileri, ateş ve kalp emojileri ile ünlü oyuncunun paylaşımına destek verdi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER