© İnternet Haberim 2020

Yasak Elma Dizisinde Absürtlüklerin Sonu Gelmiyor

4. sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Yasak Elma dizisinde meydana gelen ilginç olaylara yenilerinin eklenmesi artık kimse için şaşırtıcı değil. Fakat senaristlerin Yıldız karakteri ile bir problemi mi var bilinmiyor. Zira, Yıldız’a mutlu olmak adeta yasak. Dizinin en çok reyting getiren karakteri olan Yıldız için yeni hayal kırıklıkları kapıda.

Eda Ece’nin başarıyla hayat verdiği Yıldız karakteri, ikinci sezondan sonra karikatürize bir karaktere dönüşmeye başlamış ve kendi kendisini eleştiren bir dizi olarak öne çıkan Yasak Elma dizisi, bu konseptiyle de reyting üstüne reyting almıştı. 3. sezondaki büyük başarının sırrı olarak Yıldız karakterinin dönüşümü gösteriliyordu.

Hikâye iyice absürt bir şekle büründü ve 4. sezonda da aynı konsept halen devam ediyor. İlginç olaylara ek olarak, gerçek hayatta “bu kadar da olmaz” dedirtecek olaylar Yasak Elma için sıradan bir hale geldi. Yasak Elma’nın bu hali de izleyicileri eğlendiriyor ve ekranda kalması da aslında bu ters köşe absürtlükler sayesinde gerçekleşiyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER