© İnternet Haberim 2020

Sarıgül’den iktidara “teflon tava” benzetmesi…

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Ekonomik milliyetçilik, Türkiye Değişim Partisi’nin ana felsefesidir. Ekonomik milliyetçilik, başımız dik, karnımız tok, sırtımızın da pek olması demektir. ” dedi. TDP Genel Başkanı Sarıgül, partisinin Yalova İl Başkanlığında Cuma namazı öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Ekonomik milliyetçilik, başımız dik, karnımız tok, sırtımızın da pek olması demektir”, diyerek, iktidarı yapması gerekeni yapmamakta suçladı: “Yapması gerek üretimden yana olmaktır. Ama iktidar ithalattan yana oldu ve tarım ithalatı yaptı. Köprülere ve otoyollara hazine garantisi, bankada parası olana kur garantisi verdiler. Ama çiftçilerimize ektikleri için alım garantisi vermediler. Yata, kata, Jete ucuz mazot verdiler, ama çiftçimize ucuz mazot vermediler”, diyen Mustafa Sarıgül “iktidar-teflon tava” kıyaslamasını yaptı:

“Bu kadar yanlışa rağmen, iktidar teflon tava gibi. Üstlerine hiçbir şey yapışmıyor” dedi. Mustafa Sarıgül “iktidardaki muhalefete sesleniyorum” , diyerek, “iktidar ülkemizi Avrupa'nın bekçisi ve çöpçüsü, Arabistan'ında olay yeri temizleyicisi yaptı” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER